BV de Vriendschap

met dank aan GerardeBijl.nl

Home

Team 4 nu ook kampioen van afdeling 2 van het gewest!

Het team van Cor, Willy, Karel en Jack heeft op 18 juni in Arnhem beslag gelegd op het kampioenschap in de C4 klasse. Volgende stap: op naar het nationaal kampioenschap dat gespeeld wordt op 3 juli in Nieuwegein.

Nieuws: Nieuwe thuishonk bij Ulysses

Inmiddels heeft Johnny met een ploeg twee hefinrichtingen opgehaald in Bergen op Zoom. Ook heeft hij alle voorbereidingen getroffen om op 28 juni met de werkzaamheden te starten om deze in de kantine van Ulysses te kunnen installeren: graven, metselen, grond en puin afvoeren. Wij hopen dat de leden net zo conseqequent ziin als in de ledenvergadering en allemaal hun steentje zullen bijdragen om in Megen een biljartvereniging te behouden.

Spanning en sensatie in Oijen

Onze 4 teams hebben in de gastvrije Schutskooi gestreden om het teamkampioenschap van de Vriendschap. Uiteindelijk bracht de laatste partij in de laatste ronde uitsluitsel. Jos en Hans speelden om het hardst, en zorgden er voor dat teams 1 en 2 met evenveel verliespunten eindigden. Op percentage wonnen Ruud, Martijn en Marc, geholpen door Johnny de prachtige bokaal.