BV de Vriendschap

met dank aan GerardeBijl.nl

Home

Team 4 districtskampioen!

Het team van Cor, Willy, Karel en Jack heeft met een 100% score de kruisfinale tegen KOT gewonnen en is daarmee kampioen in de C4 klasse geworden. Proficiat!
Op 18 juni is de gewestelijke finale in Arnhem bij de Sport en Ontspanningsvereniging van de PTT, Johan de Wittlaan 350 te Arnhem. (Halverwege aan de rechterzijde van het gebouw is er een trap naar beneden waar de ingang van de zaal is).

Onderlinge teamcompetitie bijn klaar

Onze 4 teams strijden in de gastvrije Schutskooi om het teamkampioenschap van de Vriendschap. Na 5 rondes staat het team met Martijn, Piet en Hans bovenaan, op 3 punten gevolgd door het team van Ruud, Marc en Jos. Dinsdag 24 mei de finale ronde. Zie de desbetreffende pagina's voor intervallen en speelrooster.

Nieuwe thuishonk

In onze ledenvergadering van 29 april hebben we de laatste stand van zaken gerapporteerd. De leden hebben in grote meerderheid een voorkeur uitgesproken voor een locatie in Megen, waardoor o.a. de onderlinge competitie weer kan worden opgestart. Het bestuur heeft opdracht gekregen hiervoor zijn uiterste best te doen. Een contributieverhoging, die hierbij dan ongetwijfeld nodig is, wordt met pijn geaccepteerd door bijna alle aanwezigen.